Job opening: Junior PHP Developer

Ben jij net afgestudeerd, word je gelukkig van programmeren (in met name PHP), is developer je tweede naam en wil je heel graag werken in een klein, hecht, passievol team met een product waarbij je echt wat concreets kan bijdragen aan de veiligheid op de online (betaal)markt? Wil je leren, nog meer leren, enorm hard groeien en nog beter worden in waar je al heel goed in bent. Twijfel dan niet langer.


Word Junior PHP Developer bij Online Betaalplatform!


Wie zijn wij?
Online Betaalplatform (ook wel Online Payment Platform) is in 2012 opgericht en gevestigd in Delft. Wij zijn een innovatief bedrijf bestaande uit een groep hechte collega’s. In de afgelopen jaren heeft Online Betaalplatform bewezen een grote speler te zijn in de online betaalwereld. Naast grote klanten als PayPal, universiteiten en Kamernet kunnen wij ook Marktplaats tot ons klantenbestand rekenen. Sterker nog we weten bijna zeker dat jij ook al eens met Online Betaalplatform te maken hebt gehad!

Online Betaalplatform maakt betaalprocessen op platformen mogelijk; niet alleen van business tot business (B2B), maar ook business tot consument (B2C) en als eerste en vooralsnog ook enige in Nederland van consument tot consument (C2C)! Online Betaalplatform streeft ernaar om de wereld van het online betalen makkelijker en veiliger te maken op een plek waar wij in geloven: platformen.


Wat ga je doen?
Als Junior PHP Developer bij Online Betaalplatform ga je eraan bijdrage dat met jouw technische kennis het betaalplatform optimaal functioneert, maar daarnaast ook naar een ‘next level’ wordt gebracht. Binnen projecten zul je veelal zelfstandig aan de slag gaan en krijg je ook als junior zijnde eigen verantwoordelijkheden die steeds meer uitgebreid zullen worden. Daarnaast ga je ook actief bijdragen aan de ontwikkeling van het platform door innovatief te werk te gaan. Zo verwachten wij bijvoorbeeld dat je nieuwe features voor het platform onderzoekt en uitdenkt, maar ze vervolgens ook kan implementeren en je andere teamplayers hierin mee kan krijgen door een stuk overtuiging, kennisoverdracht en begeleiding.

Aangezien alles bij Online Betaalplatform in teamverband gaat, is het belangrijk dat je jouw kennis en expertise hierbij ook actief kan delen en overdragen in/met het team zodat ook het team in staat is mee te gaan naar dit ‘next level’. Dit mag je ook andersom verwachten, als Junior developer bij Online Betaalplatform zal je worden begeleid door een zeer ervaren developer die ervoor zorgt dat je uitgedaagd blijft, veel leert en dus enorm hard groeit!


Wie zoeken wij?
Als Junior PHP Developer bij Online Betaalplatform:

 • heb je een afgeronde relevante HBO opleiding als (technische)informatica;
 • ben je bereid 32-40 uur per week te werken;
 • heb je aantoonbare werkervaring met PHP;
 • is het een pre als je ervaring met Laravel of een soortgelijk framework;
 • ben je communicatief vaardig en een echte teamplayer;
 • ben je uitstekend in de beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
 • ben je ambititeus;
 • ben je zelfstandig en creatief.


Wat bieden wij?
Als je bij Online Betaalplatform komt werken dan garanderen wij dat je terecht komt in een heel gezellig en hecht techneuten-team waarin we niet schromen elkaar te bekritiseren maar ook zeker niet schromen elkaar te becomplimenteren. Successen worden gevierd en van fouten wordt geleerd. Je mag mee gaan werken aan een dienst en product die veilige online betalingen faciliteert tussen consumenten en bedrijven op grote en (inter)nationale platformen.

Omdat het een innovatief bedrijf is zijn we zeker ook benieuwd naar jouw ideeën en creatieve toepassingen. Als je de ambitie hebt om te groeien dan kan dat absoluut bij ons.

Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris;
 • een vast contract (met 2 maanden proeftijd);
 • winstuitkering;
 • dagelijkse lunch (de tijd van de lunch nemen wij voor onze rekening);
 • gezellige borrels;
 • leuke uitjes;
 • flexibele werktijden;
 • reiskostenvergoeding.


Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden en denk je dat de functie Junior PHP Developer bij ons je op je lijf is geschreven? Dan willen wij je graag beter leren kennen! Stuur je motivatie en cv naar Danielle Ruijs via danielle@onlinepaymentplatform.com

Ben je toch opzoek naar iets anders?
Bekijk dan hier eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.


Loading...