Vacature: Teamleider Support met Webcare als specialisatie

Hey jij... is leidinggeven je tweede natuur? Ben je een echte support goeroe en bovendien ook nog eens een specialist op het gebied van webcare?  Krijg jij er een kick van om negatieve berichten/reacties van klanten te draaien naar positiviteit?


Dan is Online Betaalplatform op zoek naar jou! Word Teamleider Support met Webcare als specialisatie!


Wie zijn wij?
Online Betaalplatform (ook wel Online Payment Platform) is in 2012 opgericht en gevestigd in Delft. Wij zijn een innovatief bedrijf bestaande uit een groep hechte collega’s. In de afgelopen jaren heeft Online Betaalplatform bewezen een grote speler te zijn in de online betaalwereld. Naast grote klanten als de ANWB, PayPal, universiteiten en Kamernet kunnen wij ook Marktplaats tot ons klantenbestand rekenen. Sterker nog wij weten bijna zeker dat jij ook al eens met Online Betaalplatform te maken hebt gehad!

Online Betaalplatform maakt namelijk betaalprocessen op platformen mogelijk; niet alleen van business tot business (B2B), maar ook business tot consument (B2C) en als eerste en vooralsnog ook enige in Nederland van consument tot consument (C2C)! Online Betaalplatform streeft ernaar om de wereld van het online betalen makkelijker en veiliger te maken op een plek waar wij in geloven: platformen.


Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ambitieuze en gedreven (bij voorkeur fulltime) Teamleider Support met specialistische kennis op het gebied van Webcare. Als teamleider en Webcare Specialist bij Online Betaalplatform maak je deel uit van het supportteam. Naast support werkzaamheden als het wegwerken van tickets en telefoontjes ben jij onze Webcare goeroe. Jij EET social media, jij BENT webcare; JIJ hebt de natuurlijke drang Online Betaalplatform positief te belichten… altijd en overal. Dit alles doe je niet alleen, jij weet ook collega’s hierin mee te nemen, werkprocessen hierop in te richten en hierop te sturen. Je gaat zelfs een stap verder doordat je in staat bent op strategisch niveau te acteren, beslissingen te nemen en deze uit weet te dragen. Om dit goed te kunnen doen in ‘onze’ wereld vinden wij het een pré wanneer je affiniteit hebt met de (online)betaalwereld en is het een must ervaring te hebben in/met/binnen Webcare.

Daarnaast ben je als Webcare Specialist en tevens support medewerker uiteraard zeer klantvriendelijk en communicatief vaardig. Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift is het vanwege ons internationale karakter een pré als je de Engelse en Franse taal beheerst.

Wij zoeken iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau, met ervaring als leidinggevende en skills waaruit blijkt dat je een specialist bent op het gebied van webcare.


Wat bieden wij?
Als je bij Online Betaalplatform komt werken dan garanderen wij dat je terecht komt in een heel gezellig en hecht team waarin wij niet schromen elkaar te bekritiseren maar ook zeker niet schromen elkaar complimenten te geven. Successen worden gevierd en van fouten wordt geleerd. Je mag mee gaan werken aan een dienst en product die veilige online betalingen faciliteert tussen consumenten en bedrijven op grote en (inter)nationale platformen.  

Omdat het een innovatief bedrijf is zijn wij zeker ook benieuwd naar jouw ideeën en creatieve toepassingen. Als je de ambitie hebt om te groeien dan kan dat bij ons, zowel horizontaal (specialiseren) als verticaal (coördineren).

Naast een marktconform salaris bieden wij je een jaarcontract aan (met 1 maand proeftijd), reiskostenvergoeding, dagelijkse lunch (de tijd van de lunch nemen wij voor onze rekening), gezellige borrels, winstuitkering en leuke uitjes. Onze support en webcare werktijden zijn van 9-17 uur.


Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden en denk je dat de functie Teamleider Support met Webcare als specialisatie je op je lijf is geschreven? Dan willen wij je graag beter leren kennen! Stuur je motivatie en cv naar Danielle Ruijs via danielle@onlinepaymentplatform.com

Ben je toch opzoek naar iets anders?
Bekijk dan hier eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.

Loading...