Job opening: Marketing Internship

Dit ben jij
Jij bent zelfstandig, nieuwsgierig, enthousiast, doortastend en commercieel ingesteld. Door je omgeving word je omschreven als een proactief persoon, die gemakkelijk contact legt en onderhoudt. Jij krijgt energie van een opdracht waarin je zelf een weg mag vinden. Je durft dan ook altijd de "Waarom" vraag te stellen en je kunt niet wachten om de wereld verder te ontdekken. Nieuwe opdrachten en projecten pak je met beide handen aan, jij wilt gewoon graag aan de slag en bijt je erin vast!


Wie zijn wij?
Wij zijn een innovatieve betaaldienstverlener gevestigd in Delft! Met ongeveer 20 collega’s verwerken wij miljarden in volume en verwelkomen wij miljoenen verkopers op onze partner platformen. Wij werken voor een groot aantal start-ups, scale-ups en uiteraard enterprise klanten zoals Marktplaats, PayPal en ANWB.  Wellicht ken jij ons wel van Gelijk Oversteken bij Marktplaats? Momenteel opereren wij alleen in de nichemarkt voor platforms & marketplaces. Hierdoor onderscheiden we ons van andere betaaldienstverleners zoals Buckaroo, Multisafepay en Mollie, want deze richten zich met name op webshops welke wij uitsluiten.

Kortom wij faciliteren de betalingen op meer dan 150 platformen in Europa.


Wat ga je doen?
Gezien de enorme groei van Online Payment Platform willen we onderzoeken in hoeverre onze dienstverlening binnen Europa verder geoptimaliseerd kan worden. Tenslotte willen we natuurlijk heel Europa graag veiliger laten betalen op platforms & marketplaces! Wij zijn op zoek naar een analytisch sterke stagiair die in een periode van drie tot zes maanden de potentie van onze propositie in omliggende markten voor ons in kaart kan brengen.

Voor dit onderzoek wordt specifiek de focus gelegd op marktomvang, concurrentiepositie, culturele verschillen en uiteraard marktbehoefte. Welke aanpassing is nodig om Duitse, Franse, Deense etc. platformen te verleiden om met een Nederlandse betaaldienstverlener in zee te gaan?

Als marketing stagiair bij Online Payment Platform breng je de 'platform & marketplace' -doelgroep in kaart, onderzoekt de mogelijkheden en identificeert de risico’s en kansen. Jouw onderzoek draagt bij aan de Europese groei van Online Payment Platform.


Jouw rol
Tijdens je afstudeerstage bij Online Payment Platform vragen we je een of meerdere van onderstaande punten op te pakken.

  • Marktonderzoek doen naar potentiele nieuwe markten / landen
  • Analyseren van marktomvang
  • Analyseren van marktbehoeftes
  • Benchmarken van onze diensten met concurrenten
  • Benchmarken van branding positie met concurrenten
  • Aanbevelingen presenteren op basis van het onderzoek ten behoeve van een Go-To-Market strategie.


Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden en denk je dat de stage jou op het lijf is geschreven? Dan willen wij je graag beter leren kennen! Stuur je motivatie en cv naar Danielle Ruijs via danielle@onlinepaymentplatform.com

Ben je toch opzoek naar iets anders?
Bekijk dan hier eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.


Loading...